top of page

Program școală după școală

Aceasta activitate este implementată de către partenerul proiectului Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia.

Grupul țintă al activității îl reprezintă un număr de 30 de copii cu vârsta cuprinsa între 7 și 14 ani, dintre care 13 copii sunt din ZUM. 

Pentru elevii din învățământul primar, programul va avea in vedere următoarele activități cu sprijin specializat: supraveghere și îndrumare în efectuarea temelor; activități de încurajare a lecturii independente; autocunoaștere, intercunoaștere prin activități de dezvoltare și activități practic aplicative; îndrumarea către activități și abilitați practice ce vor face subiectul campaniilor în domeniul combaterii discriminării și promovării multiculturalismului etc.

Oferta educațională cuprinde: 

  1. Activități cu sprijin specializat (supraveghere și îndrumare în efectuarea temelor; recuperare pentru elevii cu dificultăți cognitive, emoționale, tulburări de limbaj prin activități remediale, consiliere, logopedice; activități de dezvoltare pentru elevii capabili de performanța; activități de încurajare a lecturii independente; autocunoaștere, intercunoaștere prin activități de dezvoltare emoționala si sociala).

  2. Ateliere/ activități tematice/alte activități organizate de tip recreativ (activități practic -aplicative pe diferite domenii - arte, științe, tehnologii, sport; proiecte tematice). 

  3. Activități de tip recreativ.

21_edited.jpg
bottom of page