top of page
Citrus Fruits

"We Are Family": a doua ediție a Competiției Familiilor încheie anul în spirit sportiv

Cu bucurie și entuziasm, a avut loc în Alba Iulia a doua ediție a evenimentului "Competiția Familiilor: We Are Family", un moment semnificativ în cadrul proiectului "O nouă viață în LUMEA NOUĂ - Alba Iulia", finanțat de Uniunea Europeană. Desfășurat în sala de sport a Liceului Dorin Pavel Alba Iulia, evenimentul a reprezentat o experiență plină de culoare și emoție pentru toți cei implicați.Sărbătoarea Sportului și Comunității: Copiii din comunitate s-au adunat în număr mare pentru a participa la o zi specială dedicată sportului și comunității. Prin organizarea unor competiții precum badminton, baschet pentru copii, fotbal și jocuri cu ștafetă, organizatorii au reușit să creeze o atmosferă plină de energie pozitivă și bucurie.

Diversitate în Acțiune: Un aspect deosebit de important al evenimentului a fost diversitatea activităților oferite. Fiecare copil a avut oportunitatea de a se implica într-o varietate de jocuri, contribuind la dezvoltarea abilităților sale fizice și sociale. Jocurile cu baloane au adus râsete și voie bună, consolidând spiritul de echipă și prietenia între participanți.

Misiunea de Integrare: Competiția nu a fost doar despre performanțe sportive, ci și despre integrarea copiilor vulnerabili într-un mediu prietenos și acceptant. Prin implicarea activă a acestor copii în toate activitățile, evenimentul a subliniat importanța inclusivității și a oferit un exemplu clar al modului în care sportul poate aduce o comunitate împreună.

Impactul Finanțării UE: Prin sprijinul financiar oferit de Uniunea Europeană, proiectul "O nouă viață în LUMEA NOUĂ - Alba Iulia" a reușit să construiască și să consolideze astfel de inițiative comunitare. A doua ediție a "Competiției Familiilor" reprezintă doar un exemplu al modului în care aceste investiții contribuie la crearea de evenimente pozitive și la îmbunătățirea calității vieții în comunități.

Recunoașterea Performanțelor: La finalul evenimentului, s-au acordat premii și recunoaștere pentru participanți. Cu zâmbete strălucitoare și cu trofee în mâini, copiii au simțit nu doar bucuria victoriei, ci și aprecierea comunității pentru eforturile lor.

bottom of page