top of page
Citrus Fruits

Locul de joacă din cartierul Lumea Nouă a fost readus la viață

Condiții mai bune pentru locuitorii comunității în urma competiției anuale de ecologizare și îmbunătățire a condițiilor de locuit.

O rază de lumină străbate cartierul Lumea Nouă din Alba Iulia, iar aceasta vine de la locul de joacă care a fost readus la viață. Această poveste emoționantă își are rădăcinile într-o competiție specială de ecologizare și îmbunătățire a condițiilor de locuit, care a schimbat nu doar aspectul locului, ci și inimile comunității.

Renovare prin Unitate:

Inima comunității din această zonă marginalizată a bătut puternic la chemarea proiectului "O nouă viață în LUMEA NOUĂ - Alba Iulia". O competiție anuală de ecologizare a adus împreună peste 30 de oameni hotărâți să facă o schimbare. Cei mai harnici dintre ei, eroii tăcuți ai cartierului, au îndepărtat vegetația necontrolată și au readus la viață echipamentele pentru copii, punându-și amprenta pe un loc care a fost într-o stare avansată de degradare.

Recunoașterea Efortului: A fost o competiție nu doar de curățenie, ci și de suflet. Cei dedicați au fost răsplătiți cu cadouri, un mic gest prin care organizatorii au recunoscut și apreciat efortul lor. Împreună, au transformat un spațiu neglijat într-un loc plin de viață și bucurie.

Comunitatea Educată și Implicată:

Acest proiect nu este doar despre renovarea unui loc de joacă. Este o lecție de implicare comunitară și educație. Prin participarea lor directă, membrii comunității marginalizate au învățat că schimbările în bine se întâmplă atunci când suntem uniți și dedicati.

Un Nou Început Sigur:

Prin eforturi susținute, proiectul a reabilitat și gardul de împrejmuire al locului de joacă. Acum, copiii pot să se bucure în siguranță de fiecare moment de joacă. Este un nou început, un spațiu revitalizat care reflectă angajamentul și spiritul comunității.

Renovarea locului de joacă în cartierul Lumea Nouă nu este doar o schimbare fizică, ci o poveste emoționantă a cum inimile unite pot transforma un spațiu într-un loc plin de viață. Prin proiect, comunitatea a învățat că, atunci când ne implicăm direct, putem crea schimbări durabile și că fiecare gest contează în construirea unui viitor mai luminos. 💚🌈✨





bottom of page