top of page
Citrus Fruits

Ateliere de dezvoltare comunitară, o experiență transformatoare în LUMEA NOUĂÎn cadrul proiectului "O Nouă Viață în LUMEA NOUĂ - Alba Iulia", finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Capital Uman, comunitatea din zona Lumea Nouă a avut șansa să participe la ateliere de lucru inovatoare, susținute de specialiști din domenii conexe. Aceste ateliere au avut scopul de a dezvolta percepția asupra dezvoltării comunitare, aducând schimbări nu doar la nivel macro, ci și integrat în fiecare aspect al vieții albaiuliene.


Lidership și coaching pentru o comunitate mai puternică

Prin colaborarea cu formatori experimentați în domeniul leadership-ului și coaching-ului, participanții au explorat tehnici și strategii pentru a deveni lideri eficienți în comunitatea lor. Atelierele au abordat aspecte precum gestionarea resurselor, dezvoltarea abilităților de comunicare și crearea unui mediu propice inovației.


Materiale didactice personalizate pentru participanți

Fiecare participant a primit materiale didactice personalizate, inclusiv agende adaptate la nevoile și obiectivele lor individuale, și pixuri personalizate. Aceste resurse au servit nu doar ca instrumente practice, ci și ca amintiri tangibile ale experienței lor în cadrul atelierelor.


Pentru a crea un mediu prietenos și relaxant, organizatorii au oferit nu doar cunoștințe, ci și un moment de pauză plăcut. Participanții au fost încântați să se bucure de o selecție delicioasă de cafea, produse de patiserie dulce și sărată, precum și un bufet suedez pentru a împărtăși povești și a consolida legăturile comunitare.


Impactul Atelierelor asupra Comunității

Aceste ateliere nu au fost doar evenimente educaționale, ci și catalizatori ai schimbării în comunitatea albaiuliană. Participanții, acum echipați cu abilități noi și o perspectivă îmbogățită, au devenit agenți activi ai dezvoltării locale, contribuind la transformarea orașului într-un loc mai vibrant și coeziv.


Proiectul "O Nouă Viață în LUMEA NOUĂ - Alba Iulia" continuă să marcheze succese remarcabile, demonstrând puterea colaborării între comunitate și Uniunea Europeană în construirea unui viitor mai prosper.

bottom of page